У чому зустрічати Новий 2020 рік – кращі відтінки і образи

У чому зустрічати Новий 2020 рік – кращі відтінки і образи

  • 02.04.2021
  • odmibrenda

Як новий рік зустрінеш – так його і проведеш! Всі мріють, щоб наступний 2020 рік став особливим, щасливим і багатим. Тому в переддень Нового року кожна жінка задається одним з важливих питань – що одягни в новорічну ніч і яким відтінкам віддати перевагу? Наряд повинен відповідати характеру і атмосфері свята. Кожній жінці хочеться виглядати по-новому вишукано і чарівно, щоб в цю казкову ніч залучити в своє життя більше позитивного і сприятливого. Яким кольорам краще віддати перевагу Багато жінок в новорічну ніч прагнуть догодити символу наступаючого року, щиро вірячи, що це принесе щастя й уд..

Читати повністю
Що одягти 14 лютого?

Що одягти 14 лютого?

  • 02.04.2021
  • odmibrenda

День Всіх Закоханих несе особливу атмосферу, романтику і світлі почуття в серця. Для представниць прекрасної статі важливо виглядати в цей день поособливому ніжно і чарівно. Багато хто прагне підтримувати традиційну кольорову гамму, проте чи буде це доречним в цьому році? Основні правила святкового дрес-коду Вибір наряду залежить від декількох факторів. Основні з них залишаються незмінними для будь-якого приводу: відповідність особливостям фігури, ваш смак. Також зверніть увагу на час, в який ви відправляєтеся на романтичну зустріч. Наприклад коктейльні сукні прийнято носити з п’ятої до сьом..

Читати повністю
Образи на день Святого Валентина

Образи на день Святого Валентина

  • 02.04.2021
  • odmibrenda

Найромантичніше і чуттєве свято в році – День Святого Валентина. Його відзначають всі закохані пари, але з особливим трепетом його чекає і до нього готується прекрасна половина. Напередодні свята закоханих, багатьох дівчат хвилює, що надіти і як виглядати в цей романтичний вечір. Хочеться створити найпривабливіший, вишуканий і спокусливий образ, щоб порадувати свою кохану людину. Важливо підібрати варіант, який буде підкреслювати жіночність, красу і сексуальність, але при цьому щоб він підходив під формат святкування. Адже якщо намічається заміська поїздка, то вишукану сукню з глибоким деколь..

Читати повністю
Тренди зими 2018-2019 – вдягаємося модно, тепло, комфортно

Тренди зими 2018-2019 – вдягаємося модно, тепло, комфортно

  • 02.04.2021
  • odmibrenda

Справжня жінка прагне виглядати чудово в будь-який час року, з огляду на головні тренди того чи іншого сезону. Взимку 2019 року головною вимогою до зимового гардеробу все також залишається комфорт і зручність. Краса вже не вимагає особливих жертв, важливо, щоб жінці було тепло і зручно. Тому в даний сезон стиль oversize є головним трендом модних колекцій, але класичні речі все також актуальні. У холодні дні хочеться внести в повсякденність більше фарб і позитивних емоцій, тому модниці із задоволенням будуть використовувати в образах кольорові принти, аксесуари і яскраві акценти. Верхній одяг ..

Читати повністю
Що одягнути на 8 Березня – створюємо чудові образи

Що одягнути на 8 Березня – створюємо чудові образи

  • 12.03.2021
  • odmibrenda

Напередодні весняного жіночого свята всі представниці прекрасної половини людства замислюються, що ж одягнути в цей святковий день. Адже кожна дівчина і жінка 8 Березня хоче виглядати привабливо і чарівно, особливо якщо заплановано побачення, вечірка або корпоратив. При створенні образу враховуються всі його елементи: ідеальний макіяж, укладка чи зачіска, варіант манікюру, взуття, аксесуари та прикраси. Але головна складова образу – сукня, під яку підбираються всі інші елементи.Одягаємося гарно, доречно і комфортноПідбираючи одяг на 8 Березня, перш за все орієнтуйтеся на свій смак і комфорт. В..

Читати повністю
Що одягнути в новорічну ніч 2019

Що одягнути в новорічну ніч 2019

  • 02.04.2021
  • odmibrenda

У переддень Нового року кожна представниця прекрасної половини людства починає турбуватися, що ж їй одягнути в святкову ніч. Адже хочеться виглядати по-особливому стильно і чарівно. Багато жінок прагнуть в казкову ніч догодити майбутньому символу року, вірячи, що це принесе їм удачу і щастя. За китайським гороскопом 2019 рік – рік Жовтої Земляної Свині. Давайте розберемося, що ж буде доречно і правильно одягнути для зустрічі Нового року, щоб догодити його майбутній господині. Які найбільші переваги в одязі для Жовтої Земляний Свині Слід обережно ставиться до надмірної яскравості, гламурност..

Читати повністю
Брендові сукні

Брендові сукні

  • 02.04.2021
  • odmibrenda

Брендові сукні – відмінне поєднання якості, стилю і смаку Гардероб кожної представниці прекрасної половини людства не обходиться без такого предмету одягу, як сукні. Вони підкреслюють жіночність, вишуканість і статус, допомагаючи леді щодня бути витонченою і красивою. Якісні та стильні брендові сукні повинна мати кожна поважаюча себе жінка. Завдяки їм вона буде відчувати себе впевнено і чарівно в будь-якій життєвій ситуації, головне вибирати оптимальні моделі. Правильно підібрані брендові сукні – надзвичайність жіночого образу Якісні і ексклюзивні речі пошиті іменними торговими марками надаю..

Читати повністю

Кольорові тренди осені 2018

  • 05.04.2021
  • odmibrenda

Кожна справжня модниця, щорік оновлюючи свій гардероб звертає особливу увагу на трендові відтінки сезону. Адже саме на кольоровій палітрі багато в чому базується вишуканість і стиль, від неї залежить вдало створений образ. За допомогою правильних колірових рішень можна перетворювати зовнішність дивним чином, вигідно підкреслюючи її гідності і делікатно приховуючи похибки. Давайте розберемося, які ж відтінки варто обрати в своєму осінньому гардеробі цього року. ТОП 10 основних відтінків осені 2018 року Модні тенденції базуються на щорічній презентації відтінку палітри, яку представляє всесвіт..

Читати повністю
Ми запустили новий сайт!

Ми запустили новий сайт!

  • 05.04.2021
  • odmibrenda

Дорогі наші дівчата, у нас чудова новина! Ми запустили концептуально новий, гарний, стильний і зручний сайт: www.brenda.ua Ми дуже стараємося для вас: привозимо красиві сукні, завжди шукаємо оригінальне вбрання, підбираємо все найкраще! Наш старий сайт: brenda.com.ua існував 7 років, всі до нього дуже звикли і полюбили! Але ми не хочемо стояти на місці, тому вирішили оновити сайт і зробити його ще більш зручнішим і стильним) Приємних покупок, улюблені, дорогі дівчата!..

Читати повністю
Brenda ShowRoom: Від масовості до унікальності

Brenda ShowRoom: Від масовості до унікальності

  • 05.04.2021
  • odmibrenda

Сучасні торгові центри нагадують мені багатоповерхівки - вони великі, розташовані, як правило, не в центрі міста і дуже схожі один на одного. Варто заїхати в один, щоб побувати у всіх і відразу, в кожному наступному вас зустрінуть ті ж бренди і магазини. І якщо ви шукаєте індивідуальний підхід, лімітовані колекції і оригінальні рішення, вам дійсно дорога в авторські шоу-руми. Шоу-рум - явище для українських споживачів відносно нове, хоча і встигло привернути до себе достатній інтерес. Думаю, варто зауважити, що це поняття включає в себе кілька рівнозначних за своєю суттю значень: міс..

Читати повністю