title

У чому зустрічати Новий 2020 рік – кращі відтінки і образи

Як новий рік зустрінеш – так його і проведеш! Всі мріють, щоб наступний 2020 рік став особливим, щасливим і багатим. Тому в переддень Нового року кожна жінка задається одним з важливих питань – що одягни в новорічну ніч і яким відтінкам віддати перевагу? Наряд повинен відповідати характеру і атмосфері свята. Кожній жінці хочеться виглядати по-новому вишукано і чарівно, щоб в цю казкову ніч залучити в своє життя більше позитивного і сприятливого.

Яким кольорам краще віддати перевагу

Багато жінок в новорічну ніч прагнуть догодити символу наступаючого року, щиро вірячи, що це принесе щастя й удачу. За китайським гороскопом символ 2020 року – білий металевий Щур. Отже, головний колір року – білий. Він символізує чистоту, новизну, досконалість і бездоганність. А ось символ металу по східній філософії – непохитна завзятість, рішучість і наполегливість.

Не обов’язково в новорічну ніч одягатися в білий колір. Можна вибрати відтінки з колірової гами, які відповідають тотему Нового року. Це сірий, сріблястий, попелястий і сіро-коричневий, пісочний, кремовий, бежевий, молочний і світло-жовтий. Щоб прикрасити і освіжити цю спокійну палітру, можна використовувати пайєтки, люрекс, стрази та інше.

Крім цього, астрологи рекомендують віддавати переваги відтінкам відповідно до того, про що ви мрієте в майбутньому році. Адже кожен колір має своє особливе значення:

  • Червоне – то любов, пристрасть і влада;
  • Синьо-зелений – сімейне благополуччя і щастя;
  • Жовтий, золотий – достаток, багатство, здоров’я;
  • Фіолетовий – творчий потенціал і багатство;
  • Темно-синій, чорний – успіх в кар’єрі, бізнесі;
  • Теракотовий, помаранчевий – успіх в освоєнні нових навичок і знань.

Декілька рекомендацій для новорічного образу

Крім відтінку слід подумати одяг якого фасону і стилю краще надягти. Важливо, щоб образ був комфортним. Якщо Новий рік відзначається вдома в колі сім’ї, то це може бути, наприклад, м’яка на дотик сукня або навіть просто светр зі сніжинками. А ось для вечірки в ресторані варто обрати вечірні або коктейльні сукні, які в асортименті представлені в нашому інтернет-магазині Brenda.com.ua.

Підбираючи одяг для новорічної ночі, керуйтеся вище перерахованими рекомендаціями, особистими смаковими перевагами і актуальними модними тенденціями. Найбільш підходящі варіанти і актуальні фасони одягу:

  • Сукні. Модним є фасон на одне плече. Актуальним залишається маленька чорна сукня, але «з родзинкою» – наприклад, сріблястими вставками або блискучим декором, спокусливим розрізом на спині. Неперевершено виглядатиме відверта сукня в підлогу металевого відтінку.
  • Спідниці. Краще фасони легкі або пишні, пошиті зі спадаючої тканини. Вони додадуть образу жіночності і ніжності. Довжину варто обрати середню або максі, а від зухвалих міні краще відмовитися.
  • Блузки. Актуальними для новорічної ночі вільні силуети, які не будуть сковувати рухи. Ефектно виглядатиме легкі декоративні елементи у вигляді фігурної обробки горловини або банта.

Все це тільки загальні рекомендації. Незалежно від того, де, з ким і як ви плануєте зустрічати Новий рік, одягайтеся так, як подобається вам. Обирайте ті наряди, в яких ви будете відчувати себе комфортно, позитивно і чарівно. Важливо виглядати привабливо для себе і близьких людей. Ви можете самі придумати правила. Головне просто вірити в диво і те, що наступаючий Новий рік буде щасливим і багатим.

    02.04.2021