title

Що одягти 14 лютого?

День Всіх Закоханих несе особливу атмосферу, романтику і світлі почуття в серця. Для представниць прекрасної статі важливо виглядати в цей день поособливому ніжно і чарівно. Багато хто прагне підтримувати традиційну кольорову гамму, проте чи буде це доречним в цьому році?

Основні правила святкового дрес-коду

Вибір наряду залежить від декількох факторів. Основні з них залишаються незмінними для будь-якого приводу: відповідність особливостям фігури, ваш смак. Також зверніть увагу на час, в який ви відправляєтеся на романтичну зустріч. Наприклад коктейльні сукні прийнято носити з п’ятої до сьомої вечора, після настає час вечірніх нарядів. Так само поцікавтеся у коханого куди ви підете для святкування – підкорювати своєю красою ресторанні зали можна і в сукні в підлогу, однак променад центральними вулицями буде набагато зручніше в яскравому брючному костюмі.

Пам’ятайте і про аксесуари, так як саме вони можуть стати тією відсутньою «родзинкою». Брендові жіночі сумки відмінно доповнять будь-який образ і стануть яскравим акцентом, доповнюючим ваш святковий look.

Ненудна класика

Основні секрети розкрито, тож час звернути увагу на деталі. Почнемо з універсальних образів:

  • Маленька чорна сукня. Коко Шанель вже майже сто років є невидимою супутницею яскравих появ дівчат в чорних сукнях, що підкреслюють фігуру. Така база універсальна в силу однотонності і можливості розбавити її яскравими аксесуарами, створивши неповторний і оригінальний образ.
  • Сміливий червоний. Брендова сукня червоного кольору – відмінний варіант для сміливих дівчат, які не соромляться зустрічати захоплені погляди. Такий образ не вимагає акцентів, доповнити його можна стриманим контрастним клатчем або невеликий дамською сумочкою.

Родзинка для вечірки

Якщо класичні варіанти не припали вам до душі, приготуйтеся до експериментів. Почати варто з базових речей.

  • Сукня. Яскраві геометричні або квіткові принти відмінно підкреслять творчу і легку натуру. Якщо ви не впевнені, що вирушаєте для святкування в ресторан і можливі довгі прогулянки, найкраще вибрати довжину міді і прямий, вільний крій.
  • Костюм. Класичні костюми з сукнею або спідницею, які прикрашають брендові хустки – ідеальний варіант для тих, хто поспішить на свято після роботи або ж просто любить стриманість в образах.
  • Комбінезон. Строгий комбінезон з відкритими плечима і V-подібним вирізом відмінно поєднується з кулонами на довгих ланцюжках і легкими палантинами, хустками.
  • Моделі з закритими рукавами можна поєднувати з невеликими жіночими сумочками контрастних кольорів, великими сережками.

Будь-який образ прекрасно доповнюється невисоким каблучком і вашої сяючою посмішкою. Ретельно продуманий образ для святкування Дня Всіх Закоханих – додаткова нотка впевненості і маленький подаруночок для двох. Для вас – новий блискучий образ, а для кавалера – чарівна супутниця.

    02.04.2021