title

Образи на день Святого Валентина

Найромантичніше і чуттєве свято в році – День Святого Валентина. Його відзначають всі закохані пари, але з особливим трепетом його чекає і до нього готується прекрасна половина. Напередодні свята закоханих, багатьох дівчат хвилює, що надіти і як виглядати в цей романтичний вечір. Хочеться створити найпривабливіший, вишуканий і спокусливий образ, щоб порадувати свою кохану людину.

Важливо підібрати варіант, який буде підкреслювати жіночність, красу і сексуальність, але при цьому щоб він підходив під формат святкування. Адже якщо намічається заміська поїздка, то вишукану сукню з глибоким декольте і туфлі на шпильках навряд чи підійдуть. А ось для ресторану такий вечірній наряд буде якраз доречний. Якщо романтичний вечір ви плануєте провести вдома, то тут фантазії у створенні спокусливого образу немає меж.

Вибирайте образ відповідно настрою і характеру

Підбираючи відповідний наряд до святкування дня закоханих, перш за все керуйтеся своїми побажаннями, настроям і характером. Існують базові образи, які відповідають основним типажам жіночої натури і зовнішності. Їх можна вигідно обіграти, беручи за основу, підкреслюючи унікальність і головні привабливі риси.

Спокуслива класика

Незмінно актуальний, стильний і безпрограшний спосіб, який підійде кожній жінці. Це може бути легендарне маленьке чорне плаття, створене Коко Шанель і видозмінене під наш час. Не обов’язково віддавати перевагу чорному кольору, можна вибрати інші класичні відтінки, наприклад, темно-синій, шоколадний, червоний, бордовий, сірий та інші.

Правильно підібрана модель додасть впевненості в собі, чарівності та сексуальності. Сукня ідеально поєднується з туфлями-човниками, стриманими аксесуарами і прикрасами. На жінках, які можуть похвалитися ідеальною фігурою, прекрасно виглядатимуть короткі модельки по фігурі, вигідно підкреслюють її гідності.

Ніжна романтична натура

Для юних, ніжних і витончених дівчат підійде вишуканий романтичний образ. Та й День святого Валентина має на увазі максимум романтики і ніжності. Такий образ має на увазі легкість, простоту, пастельні, ніжні і світлі відтінки, наявність рюшів, оборочок, мережива та інших елементів декору. Ідеально такий одяг виглядає з класичними туфельками, елегантними аксесуарами, непомітними прикрасами і ніжним макіяжем.

Прекрасне рішення – вишукана сукя ніжного відтінку, простого крою, пошита з повітряної і струмкої тканини. Довжина може бути будь-яка, в залежності від особистих переваг і фігури. Вигідно буде виглядати легка блуза з рюшами в комплекті з класичною спідницею або брюками. Ідеально прикрасять образ красиві локони і ніжний макіяж. Весь образ повинен говорити про ніжність і скромності, але в той же час випромінювати щось привабливе, заворожуючий і спокусливе.

Страсна жінка-вамп

Що б убити коханого чоловіка наповал, варто вибрати образ фатальної і пристрасної спокусниці. Навіть якщо ви такою не є, в День святого Валентина можна зробити виняток і організувати своєрідну гру, приємно здивувавши обранця. Ідеально підійде, до такого способу ефектне плаття, спокусливо підкреслююче і підіймаюче достоїнства жіночої фігури. Це може бути глибоке декольте, відриті плечі або спина, спокусливий розріз, що демонструє красу струнких жіночих ніжок.

Безпрограшним рішенням стане образ «Lady in red», адже червоний – колір пристрасті і любові. До такого варіанту підійдуть чорні туфлі-човники або модельки на високій шпильці, елегантний клатч і дорогі прикраси. Завершення образу – червоний манікюр, яскравий вечірній макіяж, розпущене або красиво укладене волосся. Головне – це томний і звабливий погляд, який безперечно вигідно обіграє будь-яке вбрання!

Гламурна глем-рок діва

Якщо вам не дуже до душі класика, романтика чи пристрасть, якщо вам до душі щось креативне, а можливо і зухвале, радимо вибрати образ сексуальної і гламурної глем-рок діви. Головне, щоб до цього був готовий ваш коханий. Незважаючи на те, що чоловіки люблять сексуальні образи, надмірний креатив може їх шокувати.

Такий образ можна створити на базі улюблених джинсів скінні, надівши їх з модною блузкою або топом, взувши стильні ботильйони на високих підборах. Доповнить наряд яскравий макіяж, масивні аксесуари та прикраси, об’ємна зачіска. Такий стиль більше підходить до молодіжній тусовці, тому якщо він вам не подобається, краще не ризикувати. Якщо такий креатив вам до душі, можна сміливо експериментувати.

Образів до Дня святого Валентина можна придумати і запропонувати безліч, але все залежить тільки від вашого смаку, переваг і настрою. Головне, в цей день бути собою, радувати себе і коханого, дарувати приємні емоції і свою любов. Кохайте і будьте коханими!

    02.04.2021