title

Що одягнути в новорічну ніч 2019

У переддень Нового року кожна представниця прекрасної половини людства починає турбуватися, що ж їй одягнути в святкову ніч. Адже хочеться виглядати по-особливому стильно і чарівно. Багато жінок прагнуть в казкову ніч догодити майбутньому символу року, вірячи, що це принесе їм удачу і щастя. За китайським гороскопом 2019 рік – рік Жовтої Земляної Свині. Давайте розберемося, що ж буде доречно і правильно одягнути для зустрічі Нового року, щоб догодити його майбутній господині.

Які найбільші переваги в одязі для Жовтої Земляний Свині

Слід обережно ставиться до надмірної яскравості, гламурності і епатажу. Головними кольорами наступаючого 2019 року буде коричневий і жовтий. На перший погляд здається, що це нудно, але є ще маса цікавих відтінків – пісочний, теракотовий, золотистий та інші. Їх можна сміливо доповнити сірим і графітовим тонами. Сподобається Земляний Свині також палітра природного середовища її проживання – водойм і рослинності. Їй до смаку припадуть відтінки зеленого, синього, блакитного, помаранчевого, бірюзового, рожевого, пурпурного.

Фасони одягу краще нейтральні, недоречні при цьому зайва скромність і вишуканість. Не має особливого значення буде це сукня, костюм, комбінезон, спідниця або штани з блузкою. Актуальними будуть оригінальний і елегантний крій, що летить і приталений силует. Відкривати слід тільки одну частину тіла, наприклад, спину або плечі. Перевагу краще віддавати шифону, шовку, трикотажу, оксамиту, мереживним тканинам. Варто уникати щільних тканин – атласу, парчі, тафти.

Вдягаємося відповідно до того, де і як зустрічаємо Новий рік

Важливим критерієм вибору вбрання для новорічного торжества, крім оригінальності і краси, є комфорт. Веселитися в незручних і обмежуючих рух нарядах проблематично.

Залежно, де і з ким зустрічається Новий рік, можливі різні варіанти в одязі:

  • Ресторан. Безпрограшним вибором стане правильно підібрана сукня- в ньому жінка буде виглядати вишукано і відчувати себе вільно. Вітаються простота силуету, асиметрія крою, грецький стиль. Припустимо ефектний акцент – високий розріз, глибокий виріз декольте, відкриті плечі, широкий пояс або великий бант. Головне, щоб виразний елемент був один.
  • Дружня вечірка. Що одягнути, залежить перш за все від тематики або ідеї вечірки. Вона може бути тематичною, що має на увазі дрес-код або створення особливих образів. Якщо це просто веселе свято з танцями та іграми, то перевагу слід віддавати зручному одягу. Кращим рішенням стане коктейльна сукня простого лаконічного крою.
  • Сімейне коло. У такій ситуації все залежить від сімейних традицій і уподобань. Вибирайте те, що вам до смаку, в чому буде максимально комфортно фізично і емоційно. У родинному колі не потрібен зайвий шарм і ефектність, головне затишок, тепло і функціональність.
  • За містом. Слід розуміти, що, зустрічаючи Новий рік в заміському будинку або котеджі, частина часу ви проведете на вулиці. Тому одягатися слід тепло. Відмінним рішенням стануть зручні штани і затишний светр, комфортна сукня-туніка, а також зручне взуття.

Де, як і з ким би ви не зустрічали Новий рік, одягайтеся так, щоб вам було максимально комфортно. Вибирайте ті наряди, які принесуть вам додаткові позитивні емоції і святковий настрій. Придумайте казку, вірте в чудеса і здійснення мрій, створюйте веселу і теплу атмосферу урочистості. Прагніть виглядати привабливо насамперед для себе, своїх коханих та близьких.

    02.04.2021