title

Тренди зими 2018-2019 – вдягаємося модно, тепло, комфортно

Справжня жінка прагне виглядати чудово в будь-який час року, з огляду на головні тренди того чи іншого сезону. Взимку 2019 року головною вимогою до зимового гардеробу все також залишається комфорт і зручність. Краса вже не вимагає особливих жертв, важливо, щоб жінці було тепло і зручно. Тому в даний сезон стиль oversize є головним трендом модних колекцій, але класичні речі все також актуальні. У холодні дні хочеться внести в повсякденність більше фарб і позитивних емоцій, тому модниці із задоволенням будуть використовувати в образах кольорові принти, аксесуари і яскраві акценти.

Верхній одяг – модні тенденції

Важливим і необхідним предметом зимового гардеробу виступає верхній одяг. Він повинен бути теплим, зручним і красивим, відповідати кліматичній зоні і погодним умовам, а також статусу та способу життя жінки. Взимку 2019 трендовими є:

  • Дублянки. Класичні моделі простого прямого силуету без наявності об’ємного і довгого хутра. Універсальний верхній одяг, який можна носити з романтичними сукнями, з різними джинсами, об’ємними светрами і практично з будь-якими речами.
  • Штучне хутро. Модним є здоровий спосіб життя, тому відомі дизайнери не використовують в колекціях натуральне хутро, виступаючи захисниками природи і тварин. Шубки з еко-хутра імітують натуральний, добре гріють і виглядають дорого.
  • Багатошаровість. Безпрограшний і комфортний варіант для холодної пори року, різновид стилю oversize. Якихось особливих правил носіння не існує. Взагалі! Головне, щоб було комфортно, тепло і затишно.
  • Парки та пуховики. У даних речах переважає спортивний стиль, вільні і комфортні речі. Такі предмети є must have – без яких просто не обійдеться гардероб сучасної модниці.

Кілька модних акцентів в зимовому гардеробі

Для модниць слід виділити деякі акценти, які актуальні в нинішньому сезоні.

Завдяки їм можна вигідно доповнити свій образ. Цієї зими актуальними будуть:

  • Леопардовий принт. Трендом нинішнього сезону виступають анімалістичні (леопардові) принти. Найсміливіші можуть одягнутися в нього з ніг до голови. Це може бути пальто, сукня, колготи або легінси, шарф та інше.
  • Багато клітинки. На піку моди знаходяться клітинні принти. Колір і величина клітинки не так важливі, вони можуть бути довільними, але дизайнери рекомендують віддавати перевагу кольоровим. Це може бути як верхній одяг, так і аксесуари.
  • В’язані речі. Носити в’язаний одяг не просто модно, це тепло, комфортно і затишно. Популярні кофти та светри, а також сукні, костюми, брюки та спідниці.
  • Такі вироби універсальні і не вийдуть з моди ще багато років. В тренді різна в’язка – велика, дрібна, з візерунками.
  • Об’ємність. Поза конкуренцією стиль oversize, який досягає великих розмірів. В речах відсутні чіткі лінії, актуальна наявність довгих рукавів і округлих ліній плечей. Верхній одяг такого виду присутній не тільки в стилі кежуал, але також поєднується з класичними брюками, спідницями, сукнями.

Вище представлена невелика частина зимових трендів 2019 року, на які варто звернути увагу. Але хоч би якою була мода, природна краса, неповторність та індивідуальність вітається. Важливо, щоб в одязі жінка відчувала себе комфортно фізично і емоційно. Не бійтеся бути не такими як всі – проявляйте індивідуальність і неповторність, креатив і фантазію!

    02.04.2021