title

Тренди осені 2019 – Як одягатися, щоб виглядати модно і стильно?

«Тільки вам вирішувати, чим стане для вас ця осінь – сумною порою або чарівністю очей!»

Повітря вже насичене осінніми ароматами, свіжістю і вологою. Природа поступово змінює одяг і змінює кольорову палітру на актуальну для осені. Пора і нам подбати про свій гардероб. Кожна жінка, незалежно від пори року, статусу і віку, мріє виглядати бездоганно, стильно і модно. Тому представниці прекрасної половини людства завжди стежать за новими віяннями в світі моди. Що ж рекомендує нам модна індустрія восени 2019 року, що буде актуально і популярно в цьому сезоні? Розберемо основні тенденції та рекомендації модних будинків.

Яку колірьову палітру вибрати для свого образу восени 2019?

Тональність і фарби в одязі дуже важливі, формувати осінній гардероб слід відповідно до особистих смаків і типажу зовнішності, а також з огляду на трендовую палітру кольорів. Кожен сезон інститут кольору Pantone відбирає і пропонує модні відтінки. Цієї осені актуальні будуть класичні осінні нотки, які часто і так присутні в жіночому гардеробі – теплий шоколадний, благородний бургунді і глибокий смарагдовий. Палітру вигідно доповнює різноманітність оранжевого – солодкий мигдальний, персиковий, жовто-гірчичний і яскравооранжевий. Не залишаться осторонь рожевий і глибокий червоний, вони будуть вигідно доповнювати образ і залучати до нього увагу. Галактичний синій і блакитний відтінки також знайдуть місце в модних луках. Безпрограшний варіант, який підходить абсолютно всім, це кремові тони і пастель. В даний сезон актуально підбирати Total look в єдиному пастельному тоні. Крім цього, експерти в світі моди виділяють три яскраві відтінки, які будуть популярні восени 2019, – світло жовтий, світло зелений і яскраво рожевий.

Що модно носити в новому осінньому сезоні?

Хочете виділитися з натовпу стилем і модним луком? Але при цьому для вас важливий комфорт і особистісні переваги? Підбираючи осінній гардероб важливо враховувати сезонні тренди, свій типаж, стиль і смак. Не варто сліпо слідувати моді, важливо її відчувати і довіряти своєму смаку. Щоб бути цієї осені стильною і неповторною, рекомендуємо при складанні образів враховувати актуальні тренди, якщо вони припадуть вам до душі.

  • Клітинка в чорно-червоній гамі. Клітинний принт завжди знаходить місце в планах дизайнерів, адже він додає образу контрастності і ефектності. Цієї осені актуальна чорно-червона клітина, яка може нести не тільки строгість, але і романтичність. Клітинка великого розміру ідеально підходить для повсякденного стилю, вона прекрасно виглядає з чорними і світлими джинсами. Додасть жінці елегантності плаття в клітинку відтінку стиглої вишні або червоного вина.
  • Брутальність в чорній шкірі. Поза часом і трендів завжди залишається чорна шкіра. У цьому сезоні вона є елементом, за допомогою якого можна виграшно виділитися з маси і проявити бунтарську сутність. Дамам, які вважають за краще стиль Grunge, припадуть до душі грубі шкіряні жакети, плащі та штани. Жінкамвапм підійдуть ефектні облягаючі сукні з якісної шкіри.
  • Total look пастельних відтінків. Це маст-хев осені 2019, який сподобається і підійде кожній жінці. Монохромні луки зараз знаходяться на піку популярності, особливо актуальні кремові, бежеві і коричневі тони. Пастельні речі як би дарують тепло і зігрівають в холодні дні, даруючи спогади про літо.
  • Класичні чорно-білі поєднання. Гармонійність чорного і білого кольору ніколи не вийде з моди, адже це класика, яка підходить абсолютно всім. У цьому осінньому сезоні акцент на мінімалістичні дрібниці – чорні пояси, баски, корсети і інше. Ідеальним ансамблем стануть класичні чорні штани і біла сорочка з воланами, рюшами або об’ємними рукавами.
  • Принти анімалістичного характеру. На зміну звичним леопардовим і зміїним принтами цієї осені прийшов принт зебри, який підкорив подіуми модних будинків. Він доречний в різних предметах жіночого гардеробу – брюках, сукнях і спідницях, головних уборах і сумках, і також і в верхньому одязі.
  • Силуети з широкими плечима. Вельми сміливий тренд, так силует перевернутого трикутника підходить далеко не всім. Дизайнери знову звернули свою пильну увагу на тендітні жіночі плечі і вирішили їх візуально збільшити. У минулому сезоні це стосувалося виключно піджаків, а в цьому плечі підкреслюються в отопах і повсякденних сукнях з допомогою рюшів і воланів.
  • Оверсайз тренчі вантажного стилю. Серед верхнього одягу актуальним елементом стильного лука є вінтажний тренч – об’ємний і вільний, доповнений різними деталями (додатковими кишенями, поясом на талії і іншим). Колірова палітра не обмежена класичними відтінками, можна додати будь-який тон, який буде вам до душі. В такому одязі вам буде зручно і комфортно.

Вище представлена тільки частина трендів осені 2019 року, на які модницям рекомендується звернути увагу. Важливо розуміти основний момент – мода завжди мінлива, а бездоганний смак і індивідуальний стиль, завжди залишаються в тренді. Важливо, щоб підібраний гардероб ідеально підходив жінці, щоб вона відчувала себе в ньому емоційно і фізично комфортно. Не бійтеся проявляти індивідуальність, фантазію і креатив – будьте неповторні і індивідуальні завжди! Наш онлайн бутік Brenda із задоволенням вам в цьому допоможе.

    02.04.2021