title

Стильні ніжки: яке взуття носять цієї осені?

Модне жіноче взуття осені 2021 року – це універсальні і зручні моделі для максимального комфорту і ошатні з химерними декоративними елементами, витонченими фасонами і високими підборами. Варіантів дуже багато. Стилісти навіть придумали новий термін - «постковідна класика». Він включає найрізноманітніші моделі і фасони, яким властива нейтральність і жіночність.

Яке жіноче взуття зараз модне?

Трендів дуже багато, і щоб познайомити вас з усіма, знадобиться кілька годин. Тому представляємо ключові тенденції і напрямки, яким знайшлося місце в останніх колекціях більшості дизайнерів:

  • домашнє взуття. Локдаун в минулому, але відгомони його залишаються – включно із модою. Дизайнери пропонують нам носити уггі, кросівки, тапочки і мокасини, що нагадують взуття для дому, скрізь – в офіс, на прогулянку і в магазин. Стилісти взувають моделі в тапочки і надягають на них вечірні сукні – виглядає незвично, але цікаво. Природно, взуття тільки зовні нагадує домашнє, але з міцною підошвою, з водонепроникного матеріалу і тепле, щоб вам було комфортно на вулиці;
  • «постковідна класика». Ми після «дистанційки» повертаємося в офіси, а разом з цим повертаємо на модний Олімп класику – ділові костюми, строгі твідові сукні, спідниці-олівці. Звичайно, найкраще доповнити їх туфлями-човниками. Скучили за жіночним образам?
  • ремінці. Ця осінь – однозначно сезон ремінців. Їх додають на туфлі, черевики, кросівки і чоботи. Вони можуть бути виключно декоративним елементом або нести практичні функції;
  • платформа. Вона з'явилася в дизайнерських колекціях ще цього літа і вирішила залишитися і на осінній сезон. Взуття може бути як на екстремально високій платформі, так і на невеликій;
  • блискучі чоботи до коліна. Яскраві і кричущі, причому чим яскравіше, тим краще. Вони можуть бути в стразах, пайєтках або навіть маленьких дзеркалах;
  • лофери і олдскул. Зручні туфлі в чоловічому стилі цінують за їх зручність та універсальність, вони поєднуються буквально з усім. Тому їх актуальність не може не радувати.

Ви можете носити й інші фасони: лофери, кросівки, мокасини, військові черевики. Головний тренд сучасної моди – вона повинна відображати вашу індивідуальність. А тому вибирайте жіноче взуття, яке вам подобається.

Яке взуття краще - модне або зручне?

Вибирати не обов'язково – можна поєднувати. Навіть класичні човники на високих підборах можуть бути максимально комфортними, якщо вони якісні. Зручна колодка, правильна ергономічна форма, якісні матеріали – і вашим ніжки ніколи не втомляться в наймоднішому осінньому жіночому взутті.

Як підібрати жіноче взуття?

При виборі звертайте увагу на фасон і стиль (справа суто особистих переваг), якість, матеріал виготовлення. А визначившись з моделлю, підберіть свій розмір.

Замовити жіноче взуття в інтернет-магазині Brenda ви можете прямо зараз. У нас вже з'явилися новинки з останніх колекцій модних дизайнерів, і ви можете замовити жіноче взуття від брендів з відомим ім'ям за демократичними цінами і з доставкою по всій Україні.

    13.10.2021