title

Що одягти в спекотний день

Що одягти в спекотний день? Або літній дрес-код.

Всі ми з нетерпінням чекаємо літа, теплої сонячної погоди, можливості одягти красиві сукні і ефектні босоніжки.

Але не завжди наші очікування виправдовуються, адже дуже часто з початком літа до нас приходить нестерпна спека, яка здатна зіпсувати чудовий настрій.

Але як же залишатися стильною і модною, незважаючи на пекуче сонце і температуру повітря вище 30 градусів? Все це можливо, якщо дотримуватися простих правил і віддавати перевагу якісним речам. Як варіант, варто купити брендовий одяг, який доступний в нашому онлайн бутіку Brenda.

Кілька головних правил дрес-коду в спеку

  • Щоб відчувати себе комфортно і легко в спекотний день, при цьому виглядати стильно, рекомендуємо дотримуватися таких простих рекомендацій:
  • Вибирайте одяг з натуральних легких тканин, які добре пропускають повітря;
  • Віддавайте перевагу світлим і пастельним відтінкам, уникайте темних кольорів;
  • Речі повинні бути по можливості вільними, щоб повітря могло спокійно циркулювати;
  • Уникайте сильно обтягуючих фасонів одягу, в них буде некомфортно і жарко;
  • Важливо носити головний убір, наприклад, стильний капелюх, щоб уникнути сонячного удару;
  • Уникайте масивних прикрас та аксесуарів, щоб не обтяжувати образ, віддавайте перевагу легким і повітряним елементам;

За можливості підбирайте речі, які будуть прикривати плечі і ніжну зону декольте від палючих сонячних променів.

Актуальні предмети літнього гардеробу

Вибір одягу залежить перш за все від смаку і побажань жінки. Але варто виділити актуальні предмети гардероба, які зможе носити в жаркі дні кожна представниця прекрасної половини людства.

  • Сарафани та сукні максі. Романтичні, жіночні і максимально комфортні моделі, в яких однозначно буде не жарко. Варіантів забарвлень, стилів і дизайнів існує безліч – вибір залежить від смаку.
  • Топи вільного крою. Відмінним рішенням стануть топи на одне плече, просторі блузи з оголеними плечима, які подарують свободу і комфорт.
  • Всілякі шорти. Практичний і універсальний предмет гардероба. Багато хто віддає перевагу джинсовимі шортам, але прекрасним вибором стануть класичні бавовняні моделі або бермуди, які виглядають дуже жіночно.
  • Джинси. Ну як же без них! Силует повинен бути вільним, тканина тонка і легка. Відмінно підійдуть мішкуваті або mom-джинси, доречні будуть моделі з дірками і потертостями.
  • Сорочки. Вільні фасони з легких тканин (бавовни, віскози), які дозволяють шкірі дихати, захистять плечі і руки від палючих променів сонця. Дуже добре виглядають з шортами, спідницями, джинсами. Пишні спідниці. У широких і пишних спідницях, в яких тканина по мінімуму торкається тіла, буде комфортно і не жарко. Актуальні моделі сонце-кльош і напів-кльош, фасони з великими складками, спідниці-пачки.

Це орієнтовний список предметів літнього гардеробу. Кожна жінка має право створювати його сама – під особисті смаки, перевагу і переконання. Головне, щоб їй було комфортно і легко навіть в самий жаркий літній день.

Прикрасити образ, надати йому яскравості і свіжості допоможуть брендові аксесуари. Головне підібрати їх гармонійно до одягу, вибираючи повітряні і легкі дрібнички. Прекрасним рішенням стануть яскраві тоненькі шарфики або шалі, які можна накинути на плечі, прикривши їх від агресивних сонячних променів. Дані аксесуари можна цікаво зав'язувати, надаючи образу новизни протягом дня.

Будьте чарівні і впевнені в собі в будь-яку погоду! Нехай спека не стане перешкодою вашій красі!

    02.04.2021