title

Що одягти 8 березня?

Весна вже стала повноправною власницею погоди, а це значить, що зовсім скоро почнеться святкування Міжнародного Жіночого Дня. Підготовка до свята повинна проводитися колосальна – готовність приймати компліменти і подарунки і, звичайно ж, відповідний наряд.

Як зібрати ідеальний весняний образ?

Особливості весняного гардеробу

Після довгої зими хочеться швидше скинути важкі куртки і пуховики, теплі штани. Саме час діставати з шаф сукні, спідниці. Чим відрізняється весняний стиль від інших пір року?

  • Яскрава свіжість. Не тільки природа може дозволити собі навесні яскраві квіти і відтінки. В одязі переважні квіткові принти, легка геометрія без різких контрастів.
  • Midi-time. Звичайно, на самому початку весни прогулянка в міні-спідниці – не найбільш вдала затія. Тому цей час можна сміливо називати періодом спідниць довжини міді.

Решта нюансів залежать від того, куди саме ви збираєтеся, з ким і наскільки сильний фурор хочете справити на оточуючих.

Брендові аксесуари допоможуть підкреслити образ і додадуть «перчинки» в ваш костюм – готуйтеся стати карколомною!

8 березня – секрети унікальності

На свято обов’язково потрібно себе побалувати новою річчю, адже ніхто не може вгадати з подарунком краще, ніж ми самі! Насамперед для створення ідеального образу на восьме березня, потрібно купити брендовий одяг. Що підібрати для святкової зустрічі?

  • Приталене плаття. Дозвольте тканині легко лягти по фігурі, виділивши її гідності, не відкриваючи зону декольте або спину. Грайливий образ підійде впевненим дівчатам, для яких невелика загадка в образі – кращий магніт.
  • Маленьке чорне плаття. Універсальний варіант, який можна легко доповнити яскравими аксесуарами або туфлями.
  • Червоний колір. Пристрасний і неймовірно жіночний червоний колір відмінно підкреслить яскраву зовнішність навіть якщо ви виберете самий стриманий, прямий крій. Таку річ можна доповнити однотонними клатчами або туфлями-човниками, щоб підкреслити жіночність.

Якщо ж ви сумніваєтеся, то виберіть однотонну базову річ, наприклад, сукня в підлогу для вечірнього святкування, і доповніть її невеликими акцентами – великими сережками, намистом або сумочкою.

Нон грат на святі весни

Крім рекомендованих стилів і матеріалів, існують моделі, аксесуари, які не повинні проскочити на ваше свято.

  • Стрази, паєтки. Такий стиль – персона нон грата в вашому святковому образі. Краще підібрати плаття з яскравим принтом, візерунками, цікавою кольоровим друком.
  • Спортивний стиль. Звичайно, такий костюм буде найзручнішим варіантом. Однак, якщо ваш супутник не попереджав про смугу перешкод, похід в гори або спортивний зал, то не варто вирушати на святкову вечерю в кросівках і спортивних штанях.
  • Повсякденні речі. Брендові вечірні сукні краще підкреслять вашу фігуру, святковий настрій і жіночність, ніж проста футболка, навіть якщо вона і улюблена.

Звичайно, головне в виборі стилю – ваше відчуття комфорту. Перш, ніж переміряти гору суконь і туфель переконайтеся, що дискомфорт створюють саме вони, а не незатишна компанія.

    02.04.2021