title

5 базових речей в гардеробі: що повинно бути у кожної жінки

Повна шафа одягу, а надіти нічого? Знайома ситуація, особливо якщо ви віддаєте перевагу робити покупки за велінням серця: сподобалася блузка – потрібно брати, а з чим її носити розберемося. Проблему легко вирішити, якщо придбати базові речі – предмети, які стануть основою образів для різних випадків життя. Тоді вам залишається просто грати в конструктор, доповнюючи ці наряди додатковими предметами одягу та аксесуари. Давайте перевіримо, чи є базові речі у вашій шафі.

Класична біла блузка

Для розслабленого образу поєднуйте її з джинсами або шортами, для ділового – з брюками або класичною спідницею. І так, для обох випадку підійде всього одна сорочка. Навіть якщо вам не потрібно ходити в офіс в строгому костюмі, блузку прикупіть – повірте, колись вона вас врятує.

Джинси

Ось вже дійсно одяг на кожен день! І це не означає, що він буденний і нудний. Джинси можна носити з сорочками і светрами, каблуками і кросівками, взимку і влітку... Коли в шафі є джинси, скаржитися, що нічого надіти, вже не вийде.

Спідниця-олівець

Спідниця такого фасону дуже ефектно обтягує фігуру і створює жіночний і сексуальний силует. Зазвичай їх шиють із тканин, які добре тягнуться, а тому вони не сковують рухи (хоча візуально і прилягають дуже щільно до ніг). Такі моделі відмінно стрункою. Спідниця-олівець – це класика офісного дрес-коду, але підійде вона і для сімейного торжества, важливої зустрічі. До речі, вона чудово поєднується з білою блузкою.

Маленьке чорне плаття

Класична модель, створена понад півстоліття тому великою Коко Шанель, не тільки не втратила актуальності, а перетворилася в сотні фасонів і мільйони моделей. А причина - в її універсальності. Це як раз наряд на той випадок, коли потрібно терміново зібратися на несподівану вечірку або публічний захід. Причому маленьке чорне плаття буде доречно скрізь – на подружці нареченої на весільній церемонії і на червоній доріжці. Але пам'ятайте, що класичне чорне плаття не ультракоротке, його оптимальна довжина – до коліна.

Вовняний кардиган

Він прекрасно підходить для прохолодної погоди і при цьому поєднується з усім – сукнею для вечірки, легким літнім сарафаном, джинсами, діловим дресс-кодом. Кардигани, на відміну від тренча або пальто, можна носити влітку, якщо температура несподівано б'є антирекорди. А ще він дуже зручний, приємно облягає тіло, не сковує рухи і так красиво виглядає!

Замовте базовий гардероб прямо зараз

Якщо цих предметів одягу у вашій шафі не виявилося, ситуацію потрібно терміново виправляти. І допоможе з цим інтернет-магазин Brenda. У нашому каталозі ви знайдете фірмові сукні, брюки, спідниці, блузи від легендарних світових дизайнерів і зможете купити їх за демократичними цінами. А ще підібрати до базових речей стильні аксесуари, взуття, прикраси та створити дійсно свіжі та особливі образи.

    16.08.2021